Κάλεσμα εθελοντών για υποστήριξη του 8ου Συνεδρίου FOSSCOMM

Εθελοντική Ομάδα: 

Το φετινό Συνέδριο Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα – 8ο FOSSCOMM, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το Σ/Κ 7–8 Νοεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας.

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας και η ομάδα προετοιμασίας του συνεδρίου καλούν τους φοιτητές και τα μέλη της κοινότητας της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας να συμμετέχουν στην υποστήριξη του συνεδρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στην υποστήριξη του συνεδρίου θα πρέπει πρώτα να εισέλθουν στην Υπηρεσία openactions.teiath.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν ανήκουν στην κοινότητα του ΤΕΙ Αθήνας (εξωτερικοί χρήστες) θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν λογαριασμό στην Υπηρεσία openactions.teiath.gr.

Το Fosscomm (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα συνέδριο με σκοπό:

  • να προβάλλει τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, των ανοιχτών τεχνολογιών και το έργο των κοινοτήτων.
  • να αναδείξει νέες τάσεις
  • να προσελκύσει νέα μέλη στις κοινότητες, με στόχο την συνεισφορά όλο και περισσότερου ελεύθερου κώδικα για όλους

Το FOSSCOMM οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού (ΕΛ/ΛΑΚ) σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο και σε αυτό συμμετέχουν κοινότητες που ασχολούνται με το ανοικτό λογισμικό και τις ανοικτές τεχνολογίες, ενώ το παρακολουθούν περισσότεροι από 500 σύνεδροι κάθε χρόνο.

Κατηγορία: 

Λέξεις-κλειδιά: 

Ημερομηνίες και ώρες: 

Σάββατο, 7. Νοέμβριος 2015 - 8:00 με Κυριακή, 8. Νοέμβριος 2015 - 20:00

Διεύθυνση τέλεσης: 

Αγίου Σπυρίδωνος
ΤΚ 12243
  • Δήμος Αιγάλεω
    Νομός Αττικής-Δυτικού Τομέα Αθηνών

1 Σχόλιο